PROMO SALES 8.8

Eh jap jap, nanti dulu...

Sebelum tu, saya ada EXTRA untuk anda,
Tolong luangkan masa 2-3 minit jer lagi untuk saya explain offer ni, boleh?

1. Copywriting Santai

Anda akan belajar copywriting dengan konsep paling santai, mudah difahami dan menghiburkan. Anda akan rasa seronok membaca buku ini dari helaian pertama hingga akhir.

2. Jentik Emosi Pelanggan

Anda akan pelajari sikap dan karakter pelanggan ideal anda yang bakal mudahkan anda jentik emosi mereka dan buat mereka jatuh cinta kepada anda. Amacam?

3. Formula Softselling

Formula softselling yang akan buat pelanggan tak perasan pun anda sedang menjual, malah mereka akan berebut dan tak sabar nak dapatkan produk atau servis anda.

4. Hot Button

Memahami “Hot Button” pelanggan untuk pengaruhi mereka, hasilnya mereka mudah buat keputusan untuk dapatkan produk anda. Bukan sekali, tetapi berkali-kali.

5. Kuasai 4 Media Sosial Utama

Maksimumkan penggunaan 4 media sosial utama iaitu Facebook, Instagram, Emel dan Messenger untuk menarik lebih banyak jualan.

Membeli Sambil Menderma

Sebahagian Pembelian Disumbangkan Kepada: MADRASAH AR-RIYAD

Haaa tawaran ni sangat-sangat istimewa tau khas untuk Promo Isra Mikraj ! Sangat berbaloi untuk anda dan rugi jika anda lepaskan peluang ni.

So, Berapa Kos Nak Dapatkan Buku Ni??
Pengalaman dan journey orang yang dah berjaya adalah sangat mahal sebab dia boleh jadi shortcut untuk buat bisnes anda meroket dengan sangat dahsyat.

So, Berapa Kos Nak Dapatkan Buku Ni??

Buku ni sangat bernilai dan boleh buatkan bisnes anda meroket sangat dahsyat. Ikutkan harga asal untuk Buku 4 Turbo Copywriting, Buku Momentum Bisnes & Buku Buat Jer! adalah

Sepatutnya nilai asal buku PAKEJ ELITE ini

RM188

Tapi sempena promo menghargai frontliner ni anda boleh dapatkan PAKEJ ELITE ini hanya dengan

Tetapi untuk promo kali ni, Momentum Internet ingin menawarkan sempena Promo 8.8

RM188

RM88

sahaja!

Jimat RM100!

+ Percuma Buku Buat Jer !

PENTING!

Selepas buat pembayaran, pastikan anda isi maklumat tempahan
(WAKTU, HARI dan TARIKH) dengan betul dan tepat ya.!