Blink Your Business To The World

Rahsia Disebalik Kejayaan Usahawan Hebat Yang Mampu Mengubah Bisnes Anda

Strategi dan tindakan 30 orang usahawan  berjaya

Buat
Jer

Kisah Kejayaan

Perjalanan Hidup Najib Asaddok

Ramai orang tidak tahu cerita saya pada mula-mula dulu, macam mana saya struggle sejak saya kecil sehingga hari ini. Ini adalah kisah yang saya sendiri tidak pernah cerita kepada orang lain dan macam mana saya bangkit dari hidup yang serba kekurangan sehingga hari ini.

30 Kisah Kejayaan

Adakah saya berjaya seorangan? Saya kongsikan kepada anda bagaimana saya membantu 30 anak murid saya yang duhulunya berasal dari orang susah, tapi segalanya berubah apabila mereka ubah mentaliti ‘Buat Jer’ berdasarkan ilmu & tindakan yang betul yang diajarkan.

Mentaliti Orang Berjaya

Macam mana cara berfikir, sikap dan perilaku orang yang berjaya? Ramai yang sangka kejayaan itu datang sekadar usaha, tapi realitinya lebih dari itu. Ia merangkumi pelbagai aspek dalam kehidupan dan adanya pengorbanan yang dilakukan oleh mereka yang berjaya. 

Kejayaan Usahawan

10 Rukun kejayaan

Betul ke ada rahsia nak berjaya? Macam mana nak capai kejayaan? Kejayaan adalah satu proses yang anda kena lalui sebelum anda layak terima kejayaan dalam bisnes dan hidup. Patuh dan konsisten dengan setiap tindakan yang dilakukan.

Preview Buku buat jer

(SLIDE untuk preview)

KISAH KEJAYAAN PARA USAHAWAN

Tuan Zuqie

Mula berniaga pada November 2019. Beliau hanya sebagai Ejen Dropship jer. Waktu tu, Tuan Zuqie hanya dapat jual 12 balang rempeyek jer dalam masa 2 hari. Kesian kan?

Tapi segalanya berubah bila dia start belajar & apply ilmu dari video-video percuma Tuan Najib Asaddok barulah dia nampak jalan untuk berniaga...

Nak tahu apa yang Tuan Zuqie buat sehingga menjadi usahawan berjaya?

Puan Diana Dyan

Wanita dari Penampan, Sabah ini sangat kuat dan konsisten berjuang demi anaknya. Pernah berada dalam situasi yang sangat kritikal sampai tahap nak bunuh diri.

Apa masalah yang besar sangat tu sampai nak bunuh diri? Anda pernah ke rasa putus harapan untuk teruskan hidup? Tertekan dengan hidup....

Nak tahu apa yang Puan Diana Dyan buat untuk survive dan jadi usahawan berjaya?

Ini baru 2 kisah.. Ada 30 Kisah Kejayaan yang kami kongsikan dalam buku ni untuk dijadikan inspirasi dan pembakar semangat anda.. Tak sabar nak dapatkan sekarang?

So, Berapa Kos Nak Dapatkan Buku Ni??

RM99 Jer tapi...

TAPI … Sempena PROMO 30% OFF ni kami nak bagi anda special offer hanya dengan harga RM 69 je !
Anda JIMAT SEBANYAK RM 30 tau !
Bukan itu je. Anda boleh dapatkan TRIPLE COMBO dengan tawaran yang istimewa tau.
Tunggu apa lagi ?! Jom dapatkan tawaran ini SEKARANG!!!
‼️ KOS PENGHANTARAN PERCUMA

TAPI … kami nak bagi anda special offer hanya dengan harga RM 69 je !

Anda JIMAT SEBANYAK RM 30 tau !

Tunggu apa lagi ?! Jom dapatkan tawaran ini SEKARANG!!!

‼️ KOS PENGHANTARAN PERCUMA

RM99

RM69

Klik sahaja "Saya Nak Buku" di bawah

So, Berapa Kos Nak Dapatkan Buku Ni??

RM99 Jer tapi...

Sempena PROMO RM33 MOMENTUM ni kita bagi harga ala-carte. Harga diskaun Buat Jer ni cuma RM33 jer. Anda Jimat Sebanyak RM50 tau! Tawaran ini hanya Berlaku SEKARANG!!! Jangan lepaskan peluang untuk grab tawaran ni. Nak diskaun lagi ? Jom scroll sampai bawah ↓

RM99

RM33

** PERCUMA T-shirt Momentum Internet 7 Years + Beg Momentum Internet

✦ Penghantaran PERCUMA bagi Semenanjung Malaysia/Sabah & Sarawak

Klik sahaja "Saya Nak Buku" di bawah

Jimat RM66

Bernilai RM99

RM33

Jimat RM56

Bernilai RM99

RM33

Jimat RM101

Bernilai RM288

RM187

Jimat RM30

Bernilai RM99

RM69

Jimat RM101

Bernilai RM288

RM187

Jimat RM66

Bernilai RM99

RM69

Jimat RM56

Bernilai RM89

RM33

Jimat RM57

Bernilai RM90

RM33

Feedback Mereka Yang Sudah Membaca
Buku-Buku Najib Asaddok

Momentum Bisnes

Buku Buat Jer

4 Turbo Copy Writing

FAQ

Most frequent questions and answers

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan bukti gambar bungkusan parcel dan item yang rosak.

Maaf buat masa ini pihak kami tidak dapat membuat penghantaran ke luar negara, hanya semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada)

Hubungi team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada), bukti bayaran telah ditolak dari akaun

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon, no tracking

Jika perlukan bantuan untuk membeli, klik (https://momen.tm/bantusayanakbuku) untuk dapatkan bantuan

Buku buku ini dijual dalam hardcopy.

Nak Lagi Promosi buku-Buku Najib asaddok?

Tekan link kat Bawah Sekarang!!!