Rahsia Disebalik Kejayaan Usahawan Hebat Yang Mampu Mengubah Bisnes Anda

Sebelum Dapatkan Buku Ini

Apakah sebenarnya yang diceritakan didalam buku ini yang mampu mengubah mindset dan tindakan anda.

01

Perjalanan Hidup Najib Asaddok

Ramai orang tidak tahu cerita saya pada mula-mula duhulu, macam mana saya struggle sejak saya kecil sehingga hari ini. Ini adalah kisah yang saya sendiri tidak pernah cerita kepada orang lain dan macam mana saya bangkit dari hidup yang serba-serbi kurang sehingga hari ini.

02

30 Kisah Kejayaan

Adakah saya berjaya keseorangan? Saya kongsikan kepada anda bagaimana saya membantu 30 anak murid saya yang duhulunya berasal dari orang susah, tapi segalanya berubah apabila mereka ubah mentaliti ‘Buat Jer’ berdasarkan ilmu & tindakan yang betul yang diajarkan.

03

Mentaliti Orang Berjaya

Macam mana cara fikir, sikap dan perangai orang berjaya? Ramai yang sangka kejayaan itu datang melalui sekadar usaha, tapi realitinya lebih dari usaha. Ia adalah cara hidup, cara fikir, perangai dan juga banyak lagi aspek dalam kehidupan.

04

10 Rukun Kejayaan

Betul ke ada rahsia nak berjaya? Macam mana nak capai kejayaan? Kejayaan adalah satu proses yang anda kena lalui sebelum anda layak terima kejayaan dalam bisnes dan hidup.

KISAH KEJAYAAN PARA USAHAWAN

Tuan Zuqie

Mula berniaga pada November 2019. Beliau hanya sebagai Ejen Dropship jer. Waktu tu, Tuan Zuqie hanya dapat jual 12 balang rempeyek jer dalam masa 2 hari. Kesian kan?

Tapi segalanya berubah bila dia start belajar & apply ilmu dari video-video percuma Tuan Najib Asaddok barulah dia nampak jalan untuk berniaga...

Nak tahu apa yang Tuan Zuqie buat sehingga berjaya?

Baca Lagi

Puan Diana Dyan

Wanita dari Penampan, Sabah ini sangat kuat dan konsisten berjuang demi anaknya. Pernah berada dalam situasi yang sangat kritikal sampai tahap nak bunuh diri.

Apa masalah yang besar sangat tu sampai nak bunuh diri? Anda pernah ke rasa putus harapan untuk teruskan hidup? Tertekan dengan hidup....

Nak tahu apa yang Puan Diana Dyan buat untuk survive?

Baca Lagi

Ini baru 2 kisah.. Ada 30 Kisah Kejayaan yang kami kongsikan dalam buku ni untuk dijadikan inspirasi dan pembakar semangat anda.. Tak sabar nak dapatkan sekarang?

Preview Buku buat jer

(SLIDE untuk preview)

So, Berapa Kos Nak Dapatkan Buku Ni??

RM99 Jer tapi...

Tapi untuk harga sebenar Triple Combo adalah RM277. GRAB TAWARAN TRIPLE COMBO anda Jimat Sebanyak RM166 tau!

Tawaran Istimewa ini hanya Berlaku SEKARANG!!! Selagi stok masih ada dan sebelum harga kembali pada asal.

RM99

RM111

** PERCUMA akses ZEEPICKS selama 1 minggu

+ Penghantaran PERCUMA

Klik sahaja "Saya Nak Buku" di bawah.

Feedbacks Mereka Yang Sudah Membaca
Buku-Buku dari Najib Asaddok

Frequently Question

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan bukti gambar bungkusan parcel dan item yang rosak.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada)

Hubungi team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada), bukti bayaran telah ditolak dari akaun

Jika perlukan bantuan untuk membeli, klik (https://momen.tm/bantusayanakbuku) untuk dapatkan bantuan

Maaf buat masa ini pihak kami tidak dapat membuat penghantaran ke luar negara, hanya semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Boleh layari https://buatjer.com/ untuk dapatkan tawaran terkini.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon, no tracking

Buku buku ini dijual secara hardcopy.

PERCUMA Akses ZEEPICKS + Kos Penghantaran