PROMOSI MERDEKA 64!

APA YANG AKAN ANDA BELAJAR DALAM BUKU INI?

PERJALANAN HIDUP NAJIB ASADDOK

Ramai orang tak tahu cerita saya mula-mula dulu, macam mana saya struggle sejak saya kecil sehingga hari ini. Ini adalah kisah yang saya sendiri tak pernah cerita pada orang lain dan macam mana saya bangkit dari hidup yang serba-serbi kurang sehingga hari ini

30 KISAH KEJAYAAN

Adakah saya berjaya keseorangan? Saya kongsikan kepada anda bagaimana saya bantu 30 anak murid saya yang dulu berasal dari orang susah, tapi segalanya berubah bila mereka ubah mentaliti 'Buat Jer' berdasarkan ilmu & tindakan yang betul

30 KISAH KEJAYAAN

Adakah saya berjaya keseorangan? Saya kongsikan kepada anda bagaimana saya bantu 30 anak murid saya yang dulu berasal dari orang susah, tapi segalanya berubah bila mereka ubah mentaliti 'Buat Jer' berdasarkan ilmu & tindakan yang betul

MENTALITI ORANG BERJAYA

Macam mana cara fikir orang berjaya? Macam mana sikap dan perangai orang berjaya? Ramai orang sangka kejayaan itu datang melalui sekadar usaha, tapi realitinya lebih dari usaha. Ia adalah cara hidup, cara fikir, perangai dan juga banyak lagi aspek dalam kehidupan.

10 RUKUN KEJAYAAN

Betul ke ada rahsia nak berjaya? Macam mana nak capai kejayaan? Kejayaan adalah satu proses yang anda kena lalui sebelum anda layak terima kejayaan dalam bisnes dan hidup.

ANTARA KISAH KEJAYAAN

Yang Ada Dalam Buku Ini…

Tuan Zuqie

Mula berniaga pada November 2019 sebagai Ejen Dropship jer. Waktu tu, Tuan Zuqie hanya dapat jual 12 balang rempeyek jer dalam masa 2 hari. Kesian kan?

Tapi segalanya berubah bila dia start belajar & apply ilmu dari video-video percuma Tuan Najib Asaddok barulah dia nampak jalan untuk berniaga...

Nak tahu apa yang Tuan Zuqie buat untuk berjaya?

Baca Lagi

Puan Diana Dyan

Wanita dari Penampan, Sabah ini sangat kuat dan konsisten berjuang demi anaknya. Pernah berada dalam situasi yang sangat kritikal sampai nak bunuh diri.

Apa masalah yang besar sangat tu sampai tahap nak bunuh diri? Anda pernah ke rasa putus harapan untuk teruskan hidup?

Nak tahu apa yang Puan Diana Dyan buat untuk survive?

Baca Lagi

Tuan Bo Ibrahim

Tak terungkap rasa sedih bila dengar kisah perit jerih Tuan Bo Ibrahim. Dulu pernah bekerja dengan jawatan tinggi dan income puluhan ribu.

Tapi sebab nak bantu rakan baiknya, beliau berhenti kerja & mula berniaga.. Ingat berniaga tu senang, rupanya tidak. Nak dapat RM6,000 sebulan pun susah!

Nak tahu macam mana Tuan Bo boleh ubah keadaan ni?

Baca Lagi

Preview Buku

(SLIDE untuk preview)

Ini baru 3 kisah..
Ada 30 Kisah Kejayaan yang kami kongsikan dalam buku ni untuk dijadikan inspirasi dan pembakar semangat anda..
Tak sabar nak dapatkan sekarang?

So, Berapa Kos Nak Dapatkan Buku Ni??

RM59 Jer tapi...

Alang-alang anda nak dapatkan Buku Buat Jer ni.. Apa kata anda dapatkan offer untuk Pakej Triple sempena Promosi Kemerdekaan Ke 64 ni?

Untuk makluman, Pakej Triple ini nilainya RM268... Tapi sempena Promosi Kemerdekaan Ke 64 ini hanya RM109 jer.. anda JIMAT SEBANYAK RM159 tau!

Tapi...

Buku Buat Jer! ni kami berikan secara PERCUMA kepada anda sebagai tanda penghargaan kerana bersama-sama kami membantu usahawan.

Dengan syarat grab tawaran Pakej Triple bernilai

RM109

Tetapi sempena Promosi Kemerdekaan Ke 64 ni harga special yang saya nak berikan untuk anda
hanyalah..

RM268

RM109

+ Postage RM10

** PERCUMA JERSEY MOMENTUM KHAS UNTUK PEMBELIAAN PAKEJ TRIPPLE

"Apa Kata Mereka Yang Sudah Membaca
Buku-Buku dari Najib Asaddok"

"Apa Kata Mereka Yang Sudah Membaca
Buku-Buku dari Najib Asaddok"

F.A.Q.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan bukti gambar bungkusan parcel dan item yang rosak.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada)

Hubungi team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada), bukti bayaran telah ditolak dari akaun

Jika perlukan bantuan untuk membeli, klik (https://momen.tm/bantusayanakbuku) untuk dapatkan bantuan

Mohon buat semakan di bahagian email. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam atau promotion Jika tiada, Hubungi team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon

Maaf buat masa ini pihak kami tidak dapat membuat penghantaran ke luar negara, hanya semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon, no tracking

Boleh layari https://buatjer.com/ untuk dapatkan tawaran terkini.

Buku buku ini dijual secara hardcopy.

Copyright BUAT JER, Segalanya Berubah
2020 - All Rights Reserved